Blog

Blog

CAREOLL START UP program

by | 20.04.2023. | Vijesti

Svim zdravstvenim ustanovama koje su tek na početku želimo pružiti punu podršku u pokretanju i vođenju digitalizovanih procesa koji su u modernom vremenu neophodni za rad zdravstvenih ustanova.

Najbitnija stvar kod odabira gotovog rješenja za sve digitalne procese, pogotovo na samom početku, jeste brzina implementacije i savladavanje korištenja programa i aplikacije od strane zdravstvenih radnika.

Zadovoljavanje svih operativnih potreba organizacije je ono što vodi poslovanje i zato sve ove procese želimo da vam olakšamo. Za sve novoregistrovane zdravstvene ustanove kreirali smo poseban Start up paket pogodnosti.

Program podrške podrazumjeva posebnu posvećenost tokom implementacije softvera u zdravstvenoj ustanovi, obuku zaposlenih i smanjenje početnih troškova za prva tri mjeseca poslovanja.

Careoll tim je za vas definisao popust za mjesečni najam servisa u prva tri mjeseca i to, u prvom mjesecu poslovanja popust u iznosu od 30%, popust u drugom mjesecu poslovanja u iznosu od 20% i u trećem mjesecu poslovanja popust u iznosu od 10% popusta na mjesečni iznos fakturisanih usluga.

U četvrtom mjesecu poslovanja obračunava se puni iznos mjesečnog najma.

Program mogu koristiti sve novoregistrovane zdravstvene ustanove i ustanove koje prvi put implementiraju neko softversko rješenje.   

Na samom početku procesi poput odabira naziva za zdravstvenu ustanovu, te uređenje i opremanje ordinacija i prostorija, obuka zdravstvenih radnika i kreiranje web stranice, oduzimaju dosta vremena. Za sve ove korake potrebno je dosta energije, vremena i posvećenosti. Međutim, ukoliko niste upoznati sa digitalni procesima ili ne stižete na vrijeme podesiti funkcionalni softver koji vam je neophodan za organizaciju poslovanja, evidenciju zaposlenih i koji digitalno prati proces od prvog dolaska pacijenta pa do propisivanja terapija, tu važnu ulogu igra odabir softvera i programa.

Na ovaj način želimo podržati Vaš rad i graditi dugoročne strateške partnere u zajedničkom rastu i širenju.